Klik hierboven op het logo voor een product video.

 

Wil je de komende 5 jaar zorgeloos genieten van je nieuwe zitmeubel en verzekerd zijn van een optimale garantieregeling? Bestel dan het IProteqt systeem van Oranje Furniture Care.

IProteqt wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Deze garantieregeling kan besteld worden bij de aankoop van fauteuils, banken en eetkamerstoelen.
 

 

Tarief voor periode van 5 jaar:

  • € 50,- per fauteuil of 2 eetkamerstoelen
  • € 99,- voor een complete bank of meer dan 5 eetkamerstoelen
  • € 199,- voor een complete hoekbank

Hoe werkt het?

Iproteqt service kan alleen worden aangeschaft samen met een nieuw zitmeubel. Je ontvangt een complete verzorgingsset inclusief een servicebewijs. Met deze set kun je het nieuwe meubel gemakkelijk en snel voorzien van een langdurige en hoogwaardige bescherming.

Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat het IProteqt service centre volledig tot je beschikking. Zij zullen je met raad en daad terzijde staan. Waar nodig schakelen zij één van de meubelservice specialisten in zodat je meubel gratis hersteld wordt zonder voorrijkosten of andere kosten.

Je vindt de contactgegevens op je IProteqt certificaat. De service is bedoeld voor meubelen die particulier gebruikt worden.

Wat houdt de IProteqt service in

Met IProteqt service ben je 5 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten.

  •   5 jaar aanvullende constructieservice.
  • 5 jaar garantie op zowel motoren en accu's
  • 5 jaar aanvullende vlekkenservice voor textiel.
  • 5 jaar aanvullende vlekkenservice en verzorgingsproducten voor leder.

 

Constructieservice 5 jaar

 

Verwijderen van pilling bij textiel. Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien. Verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken. Aanspannen van singelbanden. Herstellen of vervangen van nosag-veren, binnenvering. Repareren van losgeraakte stiknaden. Herstellen van bedieningsmechanieken. Verstevigen en/of opvullen van losse kussens. Verhelpen van piep- en kraakgeluiden. Vastzetten van losgeraakte verbindingen. Vastzetten van losgeraakte knopen. Vastzetten van losse verenclips. Herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren, trafo’s.

Bij problemen die buiten de officiële IProteqt service vallen krijg je een korting van 50% op het normaal geldende consumententarief van de meubelservice specialisten. De tarieven zijn terug te vinden op www.oranje-concepts.com
 

Textiel - 5 jaar bescherming + vlekkenservice

 

Jouw meubel wordt voorzien van een hoogwaardige textielbescherming. De onzichtbare vezelbeschermer maakt je meubelstof optimaal vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door de bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken in de meubelstof.

Wanneer er onverwacht toch een blijvende vlek ontstaat op je meubel kun je een beroep doen op de professionele service.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door: Dranken, zoals: Koffie, thee, chocolademelk. Cola en vruchtensap. Wijn, bier en likeur. Voedingsmiddelen, zoals: Tomatensaus, jus. Pindakaas, chocoladepasta, jam. Ketchup, mayonaise, curry. Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.
 

Leder en leatherlook* - 5 jaar verzorging + vlekkenservice**

 

Je ontvangt voor de volledige serviceperiode hoogwaardige verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten zorgen ervoor dat het leder of leatherlook* de benodigde “voeding” krijgt zodat het zijn natuurlijke souplesse behoudt, optimaal wordt beschermd en volledig gereinigd kan worden.

Wanneer er onverwacht een blijvende vlek ontstaat op uw meubel kunt u een beroep doen op onze professionele service.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door: Dranken, zoals: Koffie, thee, chocolademelk. Cola en vruchtensap. Wijn, bier en likeur. Voedingsmiddelen, zoals: Tomatensaus, jus. Pindakaas, chocolade pasta, jam. Ketchup, mayonaise, curry. Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.

Overige vlekken en schades: Kledingafgifte. Cosmetica zoals lippenstift, nagellak. Balpen, uitwasbare inkt, lijm. Nadelige invloeden van medicijngebruik. Craquelé effect (barstvorming). Bijtsporen van huisdieren (eenmalig). Brandgaten en brandvlekken (uitsluitend bij leder).

* Voor leatherlook geldt de vlekkenservice voor een periode van 3 jaar.

** Voor geborsteld, geschuurd, gewaxt en geolied leder ontvangt u speciaal voor dit type leder bedoelde verzorgingssets. Voor deze typen leder is de vlekkenservice uitgesloten.

Deze garantieregeling is een product van Oranje Furniture Care, te Oldenzaal.

Voor contact met het IProteqt Service Center klikt u hier.

 Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Reviews

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Heeft u vragen?

MegaComfort
Paspoortstraat 32
4388 BH Oost-Souburg

T: 0118-436046
E: info@megacomfort.eu

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies