ProRelax TENS+EMS Circulatie Booster

Innovatieve circulatie verbetering voor voeten en benen!

Artikelnummer

 

Levertijd

2 werkdagen

€ 189,00
€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

          Let op laatste stuks op=op!!!       

"Verhoog uw gezondheid met een verbeterde bloedcirculatie
en ervaar direct een fitter gevoel!''

Een slechte bloedsomloop kan leiden tot vermoeide, pijnlijke of zware benen. De meeste mensen hebben in hun leven weleens last van deze klachten of gezwollen voeten. Meestal komt dit voort door langdurig staan of zitten. De BodyActiveTrainer gebruikt Elektrische SpierStimulatie (ESS - ook wel EMS genoemd) die in eerste instantie wordt aangebracht door twee grote voetkussens, die sturen elektrische impulsen naar de spieren van de voetzool.

Het fysiologische resultaat is dat de voet- en kuitspieren samentrekken en ontspannen, waardoor een pompeffect ontstaat. De BodyActiveTrainer wordt een Circulation Booster genoemd. Deze actie imiteert het natuurlijke bloedcirculatiesysteem van het lichaam in de benen tijdens het lopen. Wanneer de kuitspieren samentrekken wordt bloed in de diepe aders van de benen geperst en in de richting van het hart geduwd. Deze actie voorkomt effectief de ophoping van bloed. Een ESS-apparaat werkt door herhaaldelijk een regelbare intensiteit en frequentie toe te passen, advies is elke dag 30 minuten. Thuis op de bank tijdens het tv kijken is een vaak gehoorde toepassing. Werkt op zowel stroom als met batterijen, zodat de BodyActiveTrainer op iedere gewenste plek te gebruiken is.

Deze Circulation Booster is ten opzichte van andere apparaten onderscheidend met een uniek Active-Pedal-Systeem. Door voeten regelmatig opwaartse en neerwaartse bewegingen te laten maken creëert het een positieve bijdrage ter voorkoming van trombose. Deze extra functie is niet noodzakelijk, maar kan tegelijkertijd met de EMS worden toegepast middels het zelf bewegen van de voetpedalen. Praktisch en effectief!

Daarnaast kan met de bijgeleverde TENS pads lichaamsstimulatie toegepast wordt op bijvoorbeeld buik, schouders, nek of rug. De technologie heeft het klinische bewijs geleverd dat het een veilige en effectieve oplossing is om zelfs hardnekkige pijn te verlichten. Het is een 100% geneesmiddelenvrije therapie die goedgekeurd is en die al meer dan 30 jaar wereldwijd gebruikt wordt door artsen en pijnklinieken. 

 

Dit product niet gebruiken bij:
  • Pacemaker, geïmplanteerde defibrillator.
  • Geïmplanteerde metalen. 

Niet gevonden?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Dit is slechts een selectie van ons assortiment. En hebben wij het echt niet, dan gaan wij graag voor u op zoek. Neem contact op met onze adviseurs en geef aan welk product u zoekt. Vervolgens gaan wij onze uiterste best doen om het product aan u te leveren.

info@megacomfort.eu
0118-436046

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Reviews

Spacer

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Heeft u vragen?

MegaComfort
Paspoortstraat 32
4388 BH Oost-Souburg

T: 0118-436046
E: info@megacomfort.eu

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.